برگزاری اولین جلسه سال جاری همکاری با شرکت بیمه های بازرگانی تجاری و تکمیلی و نیروهای مسلح در راستای حمایت از بیماران صعبالعلاج
برگزاری اولین جلسه سال جاری همکاری با شرکت بیمه های بازرگانی تجاری و تکمیلی و نیروهای مسلح در راستای حمایت از بیماران صعبالعلاج
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز، اولین جلسه هماندیشی و برنامهریزی جهت توسعه همکاریها با شرکت های بیمه های بازرگانی و نیروهای مسلح، با محوریت حمایت از بیماران صعبالعلاج، در تاریخ ۹ اردیبهشتماه ۱۴۰۴ در محل اتاق جلسات مدیر درمان معاونت درمان برگزار شد.
در این جلسه که با حضور دکتر علی عبادی، مدیر درمان معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دکتر محمدیان نماینده هیئت رئیسه شورای هماهنگی بیمههای بازرگانی، دکتر خلیلزاده مدیرعامل مرکز پت اسکن امید، مهندس رحیمی مدیرکل محترم تأمین اجتماعی نیروهای مسلح، و جمعی از کارشناسان و مسئولان حوزه درمان برگزار شد، راهکارهای عملی برای تسهیل فرآیند تشخیص ودرمان بیماران مبتلا به بیماریهای سخت و پرهزینه به ویژه بیماران سرطانی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
در ابتدای این جلسه، دکتر علی عبادی ضمن خوشآمدگویی به حاضران، به بیان دغدغهها و چالشهای موجود در روند درمان بیماران صعبالعلاج پرداخت و بر لزوم همافزایی بین نهادهای بیمهگر، مراکز درمانی تخصصی و دانشگاه علوم پزشکی تاکید کرد. وی با اشاره به اهمیت تشخیص سریع و دقیق در درمان سرطان، بر ضرورت گسترش پوششهای بیمهای برای خدمات تصویربرداری پیشرفته از جمله پت اسکن تأکید نمود.
وی همچنین اظهار داشت: «یکی از اهداف مهم ما، انعقاد قرارداد مؤثر و همهجانبه با مراکز معتبر از جمله پت اسکن امید است تا بیماران نیازمند، بهویژه آن دسته که تحت پوشش بیمه های تکمیلی و بیمه نیروی های مسلح قرار دارند، بتوانند بدون دغدغه مالی و در کوتاهترین زمان ممکن از خدمات پیشرفته تشخیصی بهرهمند شوند. این امر گامی مؤثر در ارتقای عدالت درمانی و افزایش کیفیت خدمات سلامت در منطقه شمالغرب کشور خواهد بود.»
در ادامه جلسه، نمایندگان سازمانهای بیمهگر نیز نظرات و پیشنهادات خود را در خصوص نحوهی همکاری و مدلهای اجرایی قرارداد با مرکز پت اسکن امید ارائه دادند و بر اهمیت تسریع در انجام امور کارشناسی و نهاییسازی تفاهمنامهها تأکید کردند.
دکتر خلیلزاده، مدیرعامل مرکز پت اسکن امید، ضمن معرفی توانمندیها و ظرفیتهای فنی این مرکز، آمادگی کامل خود را برای همکاری نزدیک با دانشگاه علوم پزشکی و سازمانهای بیمهگر اعلام نمود و بر لزوم همراستایی سیاستها جهت کاهش فشار مالی بر خانوادههای بیماران تأکید کرد.
این جلسه در فضایی صمیمانه و همدلانه به پایان رسید و مقرر شد در آیندهای نزدیک، با پیگیریهای مستمر کارشناسان طرفین، مراحل نهایی انعقاد قرارداد و اجراییسازی همکاریها صورت گیرد.