دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
تاریخ : دوشنبه 11 تير 1397
کد 1195

برگزاری جلسه بازنگری برنامه چهارساله استراتژیک "sp" دانشگاه در حیطه معاونت درمان 1397

جلسه بازنگری برنامه چهارساله استراتژیک "sp" دانشگاه در حیطه معاونت درمان  ، با حضور تیم علمی و بررسی کننده : آقایان "دکتر صادقپور ، دکتر عاقبتی ، دکتر نجفی ، دکتر عبادی  و خانم دکتر دشمن گیر، خانم بخشیان و تیم تدوین کننده معاونت درمان : آقای  دکتر پورفتحی "معاون درمان "  و مدیریت ذیربط آقایان :دکتر نظری ، دکتر غفاری ، دکتر نقی پور ، مهندس اسد نژاد ، دکتر شیخ  ، آقای صفری  و خانم میرزایی و...مورخه 10/4/97 و 9/4/97در محل اتاق معاون درمان برگزار گردید .

• در دوشنبه 11 تير 1397
  • ساعت 10